SIGHET: Probleme la reteaua de canalizare din Cuza Voda

SIGHET: Probleme la reteaua de canalizare din Cuza Voda

In urma cu cateva luni a fost finalizata reabilitarea strazii Avram Iancu din localitate. Minunea insa nu a tinut mult. O echipa de interventie a SC Vital SA a fost nevoita astazi sa sparga trotuarul intr-o zona a strazii, pentru a efectua reparatii la reteaua de canalizare. 
Ioan Negrutiu, coordonatorul echipei de interventie de la Vital SA, ne-a declarat ca au incercat sa remedieze problema, evitand pe cat  posibil  spargerea trotuarelor. In prealabil s-a incercat golirea canalizarii cu vidanjorul, insa actiunile au fost ineficiente pentru doi locatari din cartierul Cuza Voda, carora  le ieseau in contiunuare mizeriile din canalizare in curte. In urma verificarilor, s-a constatat ca tuburile de beton, prin care se scurgeau mizeriile in canalizare,  erau fisurate. Motivul ar putea fi pe de-o parte traficul intens din zona, pe de alta parte ar putea fi chiar uzura acestor tuburi, care nu au mai fost schimbate de multi ani.
 Reprezentantii Vital SA ne-au dat asigurari ca lucrarile se vor termina pe parcursul zilei de azi, urmand ca in zona, Societatea Urbana sa efectueze ulterior  reparatiile  ce se impun.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.