SIGHET: Apisigmar organizează "Târgul mierii", mâine, la Sighetu Marmaţiei

SIGHET: Apisigmar organizează "Târgul mierii", mâine, la Sighetu Marmaţiei

Maine, 14 septembrie, la Sighetu Marmatiei va avea loc traditionalul targ de miere. Incepand cu ora 9:30 sighetenii sunt invitati pe platoul din fata cinematografului pentru a gusta din cea mai buna miere si din delicioasele produse derivate din miere. Noutatea acestei editii o constituie utilajele apicole pe care apicultorii le vor expune maine pentru sigheteni interesati.
In fiecare inceput de toamna, membrii asociatiei de apicultori, Apisigmar Sighet realizeaza un targ cu vanzare a produselor  stranse de-a lungul intregului an apicol. Maine, 14 septembrie,  de  sarbatoarea „Inaltarii Sfintei Cruci”, pe platoul din fata cinematografului,  sighetenii, dar nu numai, vor avea posibilitatea sa guste si sa cumpere  miere si produse din miere. Pentru editia de maine organizatorii au pregatit vizitatorilor noutati. Pe langa prajiturile si sucurile realizate din miere, in acest an vor veni la targ si 15  expozanti de utilaje apicole. Vor fi expuse si carti care au menirea sa-i  informeze pe iubitorii de miere despre efectele curative ale acestui produs.
Ioan Ardelean Pruncu, Preşedintele Apisigmar Sighet,  ne-a declarat ca in acest an au fost foarte multi apicultori care au dorit sa isi expuna produsele la targul de maine, insa doar 15 producatori   au indeplinit conditile impuse de organizatori.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.