SIGHET: Porche, în valoare de 65.000 de euro, declarat furat, descoperit la frontieră

SIGHET: Porche, în valoare de 65.000 de euro, declarat furat, descoperit la frontieră

Poliţiştii de frontieră din Maramureş au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ  65.000 euro, condus de un cetăţean italian, care în urma verificărilor efectuate s-a dovedit a fi furat din Germania.

În data de 17 noiembrie  2012, în jurul orei 16.00,  în PTF Sighet s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul italian Ferdinand A., în vârsta de 40 ani, conducând un autoturism marca Porche Cayenne, cu numere de înmatriculare specifice Germaniei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat din Germania din data de 24.10.2012.
Conform procedurilor legale, în cauză s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, conform Codului Penal.
Autoturismul Porche Cazenne, în valoare de 65.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş, până la finalizarea cercetărilor.
În continuare, se fac verificări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.