SIGHET: Pentru a face economii la bugetul alocat cumpărăturilor de sărbători, mulţi sigheteni optează pentru magazinele din Ucraina

SIGHET: Pentru a face economii la bugetul alocat cumpărăturilor de sărbători, mulţi sigheteni optează pentru magazinele din Ucraina

 Ca în fiecare an in prag de sărbători sigheteanii isi calculeaza atent resursele financiare alocate cumparaturilor pentru masa de Craciun. Din acest motiv, Punctul de Trecere a Frontierei Sighet Solotvino e foarte aglomerat in aceasta perioada, zeci de sigheteni trec granita pentru a cumpara produse mult mai ieftine din magazinele din tara vecina.

A ajuns deja o obişnuinţă ca toţi cei care locuiesc aproape de Punctul de Trecere a Frontierei cu Ucraina să-şi umple portbagajul cu produse achizitionate de la străini. Ei spun că deşi drumul până la supermarketurile vecinilor este destul de aglomerat, la fiecare astfel de călătorie ajung să economisească chiar si câteva sute de lei. 
Din magazinele vecinilor ucrainieni se pot achiziţiona produse alimentare mult mai ieftine decât la noi. Unii au ajuns sa cumpere chiar si paine din Ucraina, sustinand ca atat calitatea cat si pretul acesteia sunt mult mai convenabile. În această perioadă însă puteţi avea şi multe surprize plăcute, pentru că multe supermarketuri reduc considerabil preţurile, în aşteptarea cumpărătorilor care se aprovizionează pentru Sărbători.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.