SIGHET: Opt bebelusi au vazut lumina zilei la maternitatea Spitalului Municipal Sighet de la 1 ianuarie pana astazi

SIGHET: Opt bebelusi au vazut lumina zilei la maternitatea Spitalului Municipal Sighet de la 1 ianuarie pana astazi

 Opt bebelusi au vazut lumina zilei la materinitatea Spitalului Municipal Sighet  de la 1 ianuarie pana astazi. Cel care a dat startul anul acesta a fost un baietel, sanatos si voinic. Cinci dintre acestia au fost adusi pe lume prin nastere spontana si trei dintre acestia prin cezariana. Toti copiii sunt sanatosi si au primit doar note mari.

Anul 2012 a debutat pentru opt familii din  Sighet cu inca un membru. Nou an  le-a adus acestor familii cel mai frumos cadou posibil….o minune de copil perfect sanatos. Traditia spune ca acei copii care vin pe lume in zile de sarbatoare vor fi norocosi si vor avea parte de o viata fara lipsuri.  Bucuria a fost cu atat mai mare cu cat la nastere toti copiii au primit note foarte bune 
Tivadar Ioana, asistenta sef la sectia de Maternitate  ne-a declarat ca viitoarele memici pot beneficia de cursuri gratuite  atat prenatale cat si  postnatale sustinute  de personalul calificat din cadrul sectiei de Maternitate Sighet.
Maternitatea din cadrul Spitalului Municipal Sighet se alineaza standardelor europene si este un „Spital, Prieten al Copilului” , care prin sprijinul UNICEF Romania si prin intermediul Programul Ministerului Sanatatii contribuie la cresterea ratei alaptarii si promoveaza alaptarea ca cea mai sanatoasa metoda de crestere a copilului. In  incinta maternitatii este amenajat un cabinet de informare pentru mamici, care ofera consultanta cu privire la implicatiile statutului de “mama”.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.