Sighet: O şansă pentru fiecare

Sighet: O şansă pentru fiecare

Liceul Tehnologic Forestier desfăşoară în acestă săptămână o serie de activităţi la nivel de liceu, menite să ofere elevilor o mai bună cunoaştere şi percepţie asupra câtorva subiecte care ridică probleme în rândul tinerilor. Întreaga acţiune se desfăşoară sub genericul „Mediul social mai sigur pentru o educaţie mai performantă”, din cadrul ediţiei a XIII-a a Festivalului Naţional al Şanselor Tale.
Activităţile din cadrul Festivalului Naţional al Şanselor Tale, desfăşurate de către Liceul Tehnologic Forestier, au început de ieri, cu o dezbatere pe tema Solidarităţii între generaţii, acţiune organizată  cu sprijinul Primăriei Sighet. Elevii s-au prezentat în număr mare la acţiunea de ieri, dând dovadă de interes şi receptivitate. Astăzi a avut loc o altă activitate, la care a fost invitat şi un psihoterapeut, Marta Agaston, activitate cu tema Fii îngăduitor, nu violent, la care au luat parte o mulţime de elevi.
Este o săptămână plină de evenimente pentru Liceul Tehnologic Forestier, la care sunt invitaţi să se implice şi să participe toţi doritorii. Mâine începând cu ora 14:00, va avea loc activitatea numită “Promovarea experienţelor reuşite”, la care sunt aşteptaţi cei care doresc să participe la acest eveniment, singurul din cadrul Festivalului, organizat la Sighet. De asemenea activităţile vor continua şi joi cu o campanile ecologică de colectare şi reciclare, desfăşurată în parteneriat cu Poliţia Ecologică din Sighet. De asemenea vineri va avea loc o dezbatere pe tema “Către un viitor dinamic”, realizată de către directorul adjunct al Liceului Tehnologic Forestier, Mariana Rad.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.