SIGHET: Muncitorii care asigura curăţarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din municipiu s-au apucat de treaba

SIGHET: Muncitorii care asigura curăţarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din municipiu s-au apucat de treaba

 Desi vremea nu prea tine cu ei, afara ploua marunt si rece, muncitorii care asigura curatarea si intretinerea spatiilor verzi din municipiu s-au apucat de treaba. In aceaste zile se ocupa de toaletarea copacilor si strangerea vegetatiei uscate de pe strada Bogdan Voda.  Astfel de actiuni sunt specifice anotimpului rece atunci cand copacii nu sunt in vegetatie. 

 Lucrarile de toaletare a copacilor au demarat la sfarsitul anului trecut pe strazile centrale ale municipiului. Conform grficului au mai ramas de curatat spatiile verzi si copacii de pe strada Bogdan-Voda si strazile laturalnice din cartiere. Marta Alb, responsabilul de spatiile verzi din Sighet ne-a declarat ca este o actiune care se desfasoara cu precadere in sezonul rece atunci cand copacii nu se afla in vegetatie. Actiunea de toaletare a arborilor se va face pana la sfarsitul lunii februarie dupa care se vor demara lucrari de vopsire a pomilor cu var.
 Conform calendarului, Marta Alb ne-a declarat ca la inceputul lunii martie vor fi plantati pomi ornamentali acolo unde este nevoie, urmand ca o data cu venirea primaverii,  spatiile verzi din Sighet sa fie aduse la viata cu ajutorul florilor din rondouri si a celor din jardiniere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.