De doi ani de zile se amână reabilitarea unei porţiuni de carosabil care îngreunează mult traficul pe DN 19 în apropiere de localitatea Săpânţa

De doi ani de zile se amână reabilitarea unei porţiuni de carosabil care îngreunează mult traficul pe DN 19 în apropiere de localitatea Săpânţa

 Drumul National 19, cel care face legatura intre Sighetu Marmatiei si Satu Mare a fost inundat in decembrie 2010 in urma revarsarii raului Tisa, fiind afectata o portiune de carosabil. Au trecut doi ani de atunci, insa acea portiune de carosabil inca nu a fost reabilitata, singura masura luata de cei care se ocupa de intretinerea drumurilor fiind aceea de a rasturna o raba de pietris in acel loc, traficul rutier in zona fiind serios afectat.

In urma cu aproximativ un an de zile, la solicitarea unor cetateni din localitatea Sapanta, TV Sighet relata intr-un reportaj realizat pe Drumul National 19, situatia unei portiuni de carosabil care in urma unei alunecari de teren a fost serios afectat. Singura inteventie pana in acest moment a celor care se ocupa de reabilitarea drumurilor, a fost aceea de a rasturna cate o roaba de pietris din cand in cand in acel loc, fara sa tina seama de faptul ca zona respectiva reprezinta un adevarat pericol pentru participantii la trafic.
Pentru a reabilita portiunea de carosabil, drumarii au rasturnat o masina de pietris in mijlocul drumului, amplasand ce-i drept indicatoare de avertizare in jurul acestuia….si cam atat.
De la acea interventie au trecut doi ani, iar drumarii  nu au mai fost vazuti prin zona. Unii soferi din zona ne-au declarat ca pregatesc un mesaj pe care sa-l amplaseze langa mormanul de pietris: “aici sunt banii colectati din taxa pentru drumuri”, cu speranta ca mesajul va ajunge la cei care vor candida la urmatoarele alegeri. Doar se stie ca in pragul alegerilor, politicienii actuali sau viitori devin mai atenti la necesitatile populatiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.