Sighet:În Sighetu Marmatiei sunt puse la bataie in acest moment 31 de locuri de munca vacante

Sighet:În Sighetu Marmatiei sunt puse la bataie in acest moment 31 de locuri de munca vacante

 Anul a debutat timid pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca. Joburi sunt putine si nu pe gustul si calificarea tuturor. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures are la ora actuala 101 de joburi. Pentru Sighetu Marmatiei sunt puse la bataie in acest moment 31 de locuri de munca vacante. Majoritatea acestora se adreseaza persoanelor cu studii medii liceale sau muncitorilor necalificati.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures pune la dispozitia sighetenilor joburi pentru confectioner textile, electricean, muncitor necalificat in industria textila si  muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide. Din pacate,la fel ca si pana acum, cele mai multe locuri de munca se adreseaza persoanelor cu studii medii sau celor necalificaţi, cei cu studii universitare fiind dezavantajati si in aceasta perioada. 
Pentru Baia Mare sunt puse la bataie un numar de 48 locuri de munca, iar in Tautii Mageraus 9 locuri de munca. Sighetenii care doresc sa afle mai multe amanunte despre locurile de munca disponibile pot sa se adreseze reprezentantilor AJOFM filiala Sighetu Maramatiei de pe Str. Alexandru Ivasiuc Nr. 17 sau la numarul de telefon 0262-318.830, E-mail: mm_sighet@ajofm.anofm.ro
 
Sighetu Marmaţiei:
* confecţioner-asamblor articole din textile – 5
* muncitor necalificat în industria confecţiilor – 7
* muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide – 4
* operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice – 16

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.