SIGHET: Moş Crăciun a împărţit azi daruri copiilor jandarmilor sigheteni

SIGHET: Moş Crăciun a împărţit azi daruri copiilor jandarmilor sigheteni

  Mos Craciun a trecut si pe la jandarmii sigheteni. Copiii cadrelor Jandarmeriei din Sighet l-au asteptat pe Mos cu sufletul la gura, in sunet de colinde. Gazdele sighetene s-au bucurat nu numai de venirea Mosului ci si de prezenta corului jandarmeriei din Baia Mare si de prezenta Generalului Lucian Irimus. 

Colinde si urari de bine au rasunat la sediul Juandarmeriei Sighetene. Corul Jandarmeriei din municipiul resedinta de judet a venit cu colindul la colegii lor din Sighet.  Scopul vizitei a fost de a fi alaturi de Mos Craciun atunci cand imparte cadouri pentru copiii jandarmilor din Sighet.
Copiii, unii mai speriati de prezenta Mosului, altii bucurosi de venirea lui, l-au rasplatit pentru cadourile oferite cu colinde, urari de bine si poezioare. 
Prezent la eveniment a fost si Generalul de brigda Lucian Irimus, cel care conduce Jandarmeria Maramures. Colindatorii veniti din Baia Mare au avut parte de o surpriza pregatita de gazdele de la Sighet, un moment muzical oferit de Adi Benta si Lucian Madiar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.