SIGHET: Asociatia Caritas a împărţit azi ultimele pachete beneficiarilor campaniei “Ajuta-l pe Mos Craciun sa nu uite de bunicii singuri"

SIGHET: Asociatia Caritas a împărţit azi ultimele pachete beneficiarilor campaniei  “Ajuta-l pe Mos Craciun sa nu uite de bunicii singuri"

 Ajutorul cerut de  Asociatia Caritas pentru campania  de strangere de fonduri pentru batranii mai putini norocosi din municipiul nostru   a avut ecou in randul sighetenilor. Cu ajutorul primit din partea sighetenilor, asociatia a reusit sa stranga in jur de 100 de pachete pentru batranii singuri si sa ajute cu alimente si mici atentii o familie din Sighet cu 10 copilasi. 

Cea de-a doua editie a campaniei “Ajuta-l pe Mos Craciun sa nu uite de bunicii singuri”a avut un feedback pozitiv. Sighetenii s-au solidarizat si au donat din putinul lor alimente de baza pentru a aduce un zambet pe fata celor oropsiti de soarta. Donatiile si banii stransi in urma campaniei “Un milion de stele” au facut posibila achizitionarea de produse alimentare pentru 100 de pachete. Distribuirea lor a incepaut inca de luni, azi fiind distribuite ultimele pachete. 
 Asociatia Organizationala Caritas Satu Mare filiala Sighet a dus astazi o mica atentie  constand in alimente, jucarii si hainute  si unei familii cu 10 copii. 
La distribuirea pachetelor au ajutat si cei mai mici dintre voluntarii asociatiei si anume trei fetite cu varste cuprinse intre 5 si 9 ani. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.