SIGHET: Membrii Asociaţiei surdo muţilor din Sighet se pregătesc să participe la Concursul Naţional "Surzii creatori de frumos"

SIGHET: Membrii Asociaţiei surdo muţilor din Sighet se pregătesc să participe la Concursul Naţional "Surzii creatori de frumos"

După ce au adunat un palmares de invidiat de diplome, cupe şi medalii de la toate competiţiile sportive la care au participat şi au impresionat comisii de jurizare din toată ţara la concursurile de frumuseţe, membrii Asociaţiei Surzilor din România, filiala Sighet ne vor impresiona acum cu adevărate lucrări de artă prezentate în cadrul Concursului „Surzii,  creatori de frumos!”. Concursul va avea loc la Sighet în prioada 23- 25 noiembrie.

Crina Mihai, Ppreşedintele Asociaţiei Surzilor din România, filiala Sighet ne-a relatat că vor participa peste 12 filiale din toată ţara membre ale Asociaţiei Surzilor din România la Concursul Naţional „Surzii creatori de frumos”cu lucrări de pictură, sculptură, artă fotografică, literară, caricatură. Invitaţii vor sosi de vineri în oraş, urmând ca sâmbătă şi duminică să participe la activităţi multiple. Concursul propriu zis şi expoziţia lucrărilor vor avea loc sâmbătă la Muzeul Maramureşului din Sighet, secţia Etnografie.Emoţiile concursului de creaţie şi artă populară vor fi diminuate prin organizarea unei excursii la Cimitirl Vesel din Săpânţa.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.