SIGHET: Magia sarbatorilor de iarna la Scoala nr 2

SIGHET: Magia sarbatorilor de iarna la Scoala nr 2

 Zi de sarbatoare pentru copiii din ciclul primar al Scolii nr.2 din Sighet. Intr-o sala arhiplina de parinti, bunici, cadre didactice si invitati speciali s-a desfasurat un spectacol de expectie cu colinde, poezii si scenete specifce magiei sarbatorilor de iarna. La final, spectatorii au putut vizita exopzitia cu vanzare “Splendoarea iernii prin ochi de copil”. Banii stransi in urma expozitiei vor fi directionati catre copiii nevoiasi.

Scoala generala nr. 2 din Sighet a organizat ieri la Casa de Cultura un spectacol intitulat sugestiv ”Magia Sarbatorilor de iarna”. Copii din ciclul primar si-au incantat parintii si spectatorii cu colinde, urari specifice sarbatorilor de iarna, scenete care mai de care mai originale si dansuri moderne. 

Tot in cadrul acestei manifestari copiii impreuna cu invatatoarele care ii coordoneaza au realizat o expozitie cu vanzare intitulata “Splendoarea iernii prin ochi de copil”. Cei prezenti au putut achizitiona cu sume modice diferite articole de artizatant handmade legate excusiv de anotimpul alb. Sumele stranse vor fi donate unor copiii cu situatie materiala precara pentru a le aduce o bucurie acum in prag de sarbatori. 

La sfarsit munca copiilor si a dascalilor a fost incununata de succes, Mos Craciun rasplataindu-i cu cadori si daruri nesperate. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.