SIGHET: Magazie dezafectată din apropierea Gării CFR Călători Sighet salvată de la incendiu

SIGHET: Magazie dezafectată din apropierea Gării CFR Călători Sighet salvată de la incendiu

Pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Sighet au avut parte de un weekend plin cu evenimente.  Sambata au fost anuntati prin serviciul unic de urgente 112  ca o magazie de materiale dezafectata a SNCFR Sighetu Marmatiei a luat foc, insa interventia rapida a  pompierilor sigheteni a impiedicat extinderea foculului si a limitat pagubele la doar 20 de metri patrati de acoperis ars.

In urma cu cateva luni va faceam cunoscuta soarta magaziei dezafectate  din apropierea Garii CFR Calatori din Sighetul Marmatiei. Aflat in patrimoniul CFR-ului spatiul a fost lasat de izbeliste, iar pe perioada iernii, cladirea adaposteste pe langa mormanele de mizerie si moloz si persoane fara locuinta.  Se pare ca tot boschetarii au dat mari batai de cap si pompierilor sigheteni sambata. Din dorinta de a scapa de frigul de afara “chiriasii”  magaziei au dat foc unor saltele, insa flacarile s-au extins si la acoperis. Interventia prompta a pompierilor a facut ca flacarile sa nu cuprinda tot acoperisul, pagubele fiind limitate la doar  20 de metri patrati de acoperis ars.
Reprezentantii statiei CFR Sighet nu au putut sa ne ofere mai multe detalii despre identitatea persoanelor care isi duc veacul in cladirea dezafecata. Situatia cladirii, dar si a persoanelor care se adapostesc in ea sunt problemele vechi cunoscute atat de reprezentantii statiei  CFR Sighet cat si de localnicii din jur, insa nimeni nu ia nicio masura, probabil asteapta sa se petreaca o nenorocire si doar atunci se vor lua masurile corespunzatoare.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.