Baia Mare: "Există şanse ca Opoziţia să piardă preşedinţia Senatului. Nu văd o mare dramă în această chestiune" – Dan Mihalache (PNL)

Baia Mare: "Există şanse ca Opoziţia să piardă preşedinţia Senatului. Nu văd o mare dramă în această chestiune" – Dan Mihalache (PNL)

„Există şanse ca din punctul de vedere al Opoziţiei, preşedinţia Senatului să fie pierdută însă nu văd o foarte mare dramă din această chestiune.” Este declaraţia liberalului Dan Mihalache, pe care a făcut-o vineri în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută în municipiul Baia Mare.

Consilierul preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Dan Mihalache, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că Uniunea Social Liberală are toate şansele să piardă preşedinţia Senatului dar că nu ar trebui să se facă nicio dramă din această chestiune. "Exisă şanse ca din punctul de vedere al Opoziţiei, preşedinţia Senatului să fie pierdută. Nu văd însă o mare dramă din această chestiune pentru că nu era neaparat un lucru de utilitate pentru acţiunea politică a Opoziţiei. Vom vedea probabil luni (28 noiembrie n.n.) în măsura în care se va ajunge la pot pentru un nou preşedinte al Senatului. Există şansa ca inclusiv această funcţie să revină printr-o negociere Uniunii Democratice a Maghiarilor din România. În statul român nu există un al doilea om în stat. Există domnul Băsescu şi atât. Să fim serioşi. Nici măcar domnul Boc nu e al doilea om în stat", a declarat Dan Mihalache, consilierul preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

În cursul zilei de astăzi, partidele de la putere l-au propus pentru şefia Senatului pe Vasile Blaga în timp ce USL îl va susţine în continuare pe Titus Corlăţean. Pentru ca şi UDMR să îl susţină pe Blaga la Senat, Partidul Democrat Liberal a cedat astăzi Secretariatul General al Guvernului Uniunii Maghiare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.