SIGHET: Locuitorii cartierului Câmpu Negru pot răsufla uşuraţi: tânărul piroman care le-a cauzat atâtea prejudicii a fost arestat de oamenii legii

SIGHET: Locuitorii cartierului Câmpu Negru pot răsufla uşuraţi: tânărul piroman care le-a cauzat atâtea prejudicii a fost arestat de oamenii legii

 Polițiștii sigheteni l-au identificat și arestat pe principalul suspect în incendierea câtorva zeci de soproane cu fan din cartierul Campu Negru, la periferia municipiului Sighetu Marmatiei. Acesta este un tanar in varsta de 22 de ani care locuieste in aceeasi zona.

 Tanarul care a terorizat localnicii din Campu Negru vreme de un an de zile a fost identificat si incatusat de catre oamenii legii din Sighetu Marmatiei. Acum un an de zile in 5 ianuarie, politistii sigheteni au fost instiintati ca cineva a aprins un sopron cu fan. De atunci si pana ieri, tot 5 ianuarie au fost aprinse in aceeasi zona zeci de astfel de adaposturi pentru fanete. Dupa indelungi interceptari si investigatii, oamenii legii au reusit sa-l prinda pe faptas, un tanar de 22 de ani din Campu Negru, caruia se pare ca ii placea „sa se joace cu focul”.
Tanarul a fost adus astazi la Judecatoria Sighetu Marmatiei cu propunere de arestare preventiva, iar judecatorul de caz a decis ca piromanul isi va petrece urmatoarele 29 de zile in arest.
Acum locuitorii cartierului Campu Negru pot rasufla usurati, iar tanarul piroman va avea vreme destula sa mediteze asupra felului in care va dori in continuare sa-si petreaca timpul liber, sa te joci cu focul e o actiune deosebit de periculoasa. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.