Mircea Lucescu, la Terapie Intensivă după un accident – Antrenorul are patru coaste fracturate

Mircea Lucescu, la Terapie Intensivă după un accident – Antrenorul are patru coaste fracturate
Mircea Lucescu a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut în Capitală, el fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru investigaţii. Antrenorul are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică, iar după investigaţii a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, au declarat, vineri după-amiază, pentru MEDIAFAX, surse medicale.
Antrenorul echipei Şahtior Doneţk a fost supus unor investigaţii medicale, rezultatele indicând că în urma accidentului rutier în care a fost implicat are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică, însă starea lui este stabilă, au precizat sursele citate.
Managerul SUUB, Cătălin Cârstoiu, a declarat pentru MEDIAFAX că Mircea Lucescu va fi supus unor investigaţii medicale specifice, printre care electrocardiogramă, computer tomograf şi analize de sânge.
Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că în maşina în care se afla Lucescu se mai afla o persoană de aproximativ 40 de ani.
Maşina în care se aflau cei doi este grav avariată.
Accidentul, care s-a produs pe Bulevardul Vasile Milea, a fost anunţat la 112 la 13.40, a declarat, pentru MEDIAFAX, Vasile Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.