Sighet: Loc de joacă nou

Sighet: Loc de joacă nou

Un nou spaţiu de joacă pentru copii a fost construit în Sighetu Marmaţiei. Mai precis în cartierul Independenţei în apropiere de blocul 13, acolo unde până nu demult spaţiul era ocupat de mai multe tomberoane de gunoaie. Mirosul, aspectul zonei şi faptul că locatarii zonei trebuiau să vadă zilnic o astfel de imagine era foarte neplăcut, aşa că primarul Ovidiu Nemeş a avut iniţiativa de a construi acest nou loc de jacă pentru copii din cartier şi nu numai. Lucrările au fost demarate de ceva vreme, iar astăzi cei care locuiesc în blocurile respective, au posibilitatea de a-şi scoate copiii la joacă chiar în faţa scării.
Până nu demult părinţii care locuiesc în cartierul Independenţei, scara 13, nu aveau unde să scoată copiii la joacă în apropiere din cauza tomberoanelor de gunoi amplasate chiar în faţa blocului. Ei bine, de acum înainte aceştia au posibilitatea de a face acest lucru, deoarece în faţa blocului s-a construit un frumos parc de joacă pentru copiii, cu o mulţime de aparate de joacă. Ce-i drept parcul nu e mare, deoarece nici spaţiul nu permite acest lucru, însă este suficient cât să le facă părinţilor o bucurie, dar şi celor mici, care sunt extrem de încântaţi că pot ieşi în fiecare zi la joacă.
Schimbarea este una benefică deoarece părinţii şi-au dorit de la începutul lucrărilor un parc închis, împrejmuit de un garduleţ, unde cei mici să se simtă în siguranţă, iar dorinţa lor s-a împlinit. Acum, cu modificările care s-au făcut, aceştia se declară extrem de mulţumiţi şi se bucură de fiecare lucru nou. Nu doar cei care locuiesc în apropiere vin cu copiii la parcul de joacă, ci şi alţi trecători se opresc pentru un moment de răgaz. Aşadar încet, încet, municipiul nostru se schimbă în bine şi capătă un nou aspect, cu mai multe parcuri de joacă, de odihnă şi de relaxare.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.