Sighetenii, nemulţumiţi de oferte

Sighetenii, nemulţumiţi de oferte

Mulţi dintre sigheteni au aşteptat cu nerăbdare evenimentul Black Friday, ocazie cu care s-au anunţat oferte care de care mai avantajoase din partea magazinelor mari din Sighet. Dar la faţa locului situaţia nu a fost întocmai cum era de aşteptat. Cumpărătorii mărturisesc că promoţiile nu au fost aşa cum au sperat, preţurile fiind în continuare destul de mari. Aşa că majoritatea au ieşit dezamăgiţi din magazine şi nu au reuşit să prindă nicio superofertă.
Sighetenii au aflat din timp de Black Friday şi au decis ca în această zi să pună mâna pe ofertele cele mai imbatabile. Dar nu a fost aşa. Nu pentru că ofertele nu au fost aşa cum s-a promis. Oamenii s-au trezit la rafturi în faţa unor preţuri mari, nicidecum promoţii de până la 70-80% cum era vorba. Companiile de produse elecronice şi electrocasnice au anunţat înainte de eveniment reduceri substanţiale şi se aşteptau la vânzări mari, dar cel puţin la nivel de Sighet au fost puţini cumpărători. “Ne aşteptăm la vânzări care să depăşească 5 milioane de euro de Black Friday, pe 23 noiembrie. Am pregătit oferte de până la 50% şi chiar până la 70% reducere la unele produse care fac parte din familii de maxim interes pentru consumatori”, a declarat într-un comunicat de presă unul dintre reprezentanţii unei companii de electronice şi electrocasnice. Însă consumatorii au fost destul de reticenţi în ceea ce priveşte oferta prezentă la raft.
De cealaltă parte, cei care intenţionau să achiziţioneze ceva din magazinele on-line, au avut surpriza de a se afla în imposibilitatea de a accesa marile site-uri. În momentul când s-a dat startul ofertelor, serverele au înregistrat probleme şi site-urile au fost foarte greu, dacă nu imposibil, de accesat. Aşa se face că cine a fost pregătit a reuşit să achiziţioneze cele mai ieftine produse, iar cine nu…nu.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.