SIGHET: Lipsa locurilor de parcare din centrul municipiului Sighet crează dificultăţi chiar şi pietonilor

SIGHET: Lipsa locurilor de parcare din centrul municipiului Sighet crează dificultăţi chiar şi pietonilor

 Lipsa acută a locurilor de parcare din centrul municipiului Sighet crează dificultăţi chiar şi pietonilor. Un exemplu elocvent este ceea ce se întâmplă de multă vreme pe strada Traian, unde soferii parcheaza de cele mai multe ori chiar pe trotuare.

Pe strada Traian conducătorii auto îşi parchează maşinile pe trotuare, blocând astfel trecerea pietonilor, care sunt nevoiţi să-şi caute drum de acces pe stradă, de altfel foarte circulată. Sunt zile când este aşa de aglomerat aici încât trebuie practic să ne strecurăm printre maşini. E periculos şi poliţia ar trebui să fie mai activă în zonă şi să nu aştepte să se întâmple vreo tragedie spune un sighetean care trece frecvent prin zona. 
Soferii se justifica spunand ca nu gasesc locuri de parcare in zona centrala a orasului.
Astfel de situatii pot fi intalnite si in zon primariei, sau a bisericii ortodoxe ucrainiene. Depasite de situatie, autoritatile locale, au capitulat si au decis, se pare, sa nu-i mai amendeze pe cei care isi urca autoturismele pe trotuare, asa ca, cei care au treaba prin centrul urbei pot sa-si parcheze masinile unde vor. De unde stim ca nu sunt sanctionati soferii? Pentru ca vedem in fiecare zi autovehicule pe trotuare in orice colt al orasului. Daca s-ar da amenzi mai des, s-ar mai imputina numarul lor, sunt de parere pietonii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.