SIGHET. In perioada 27 – 29 decembrie la Sala Polivalenta se va disputa Cupa Sărbătorilor de Iarnă Fotbal în sală 2011

SIGHET. In perioada 27 – 29 decembrie la Sala Polivalenta se va disputa Cupa Sărbătorilor de Iarnă Fotbal în sală 2011

In perioada 27 – 29 decembrie la Sala Polivalenta se va disputa Cupa Sărbătorilor de Iarnă Fotbal în sală 2011. La start s-au aliniat un numar de 16 echipe care vor aspira la premii attractive in bani si diplome de participare. Pontul cel mare nu a fost divulgat, organizatorul competiei Herbil Ioan Dinu dorind sa pastreze deocamdata secretul.
 Desi inscrierile se fac  pana astazi 23 decembrie cand are loc si tragerea la sorti, organizatorul competitiei ne-a declarat ca  cele 16 echipe au fost formate mai demult. Ajunsa deja la cea de-a V-a editie, competita se bucura de mare notorietate in randul sighetenilor.
 Prima editie a Cupei Sărbătorilor de Iarnă Fotbal în sală 2011 a fost organizata de  consilierul local Petru Tomsa care este de altfel si Presedintele sectiei de fotbal al echipei de fotbal CS Marmatia.
Organizatorii se bucura ca aceasta competitie are succes in randul comunitatii locale si atrage de fiecare data un numar atat de numeros de spectatori, dar si de jucatori dornici de afirmare.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.