SIGHET: Grupul artistic „Floare de Colţ” al Asociaţiei Nevăzătorilor din Sighet va performa in Slovacia

SIGHET: Grupul artistic „Floare de Colţ” al Asociaţiei Nevăzătorilor din Sighet va performa in Slovacia

 Grupul artistic „Floare de Colt” al Asociatiei Nevazatorilor din Sighet, va performa  in Slovacia. Competitia va antrena un numar de 300 de persoane din toata Europa, judetul  Maramures fiind reprezentat de 4 sigheteni si de Asociatia Esperando. Emotiile sunt cu atat mai mari cu cat nevazatorii din Maramures participa pentru prima data la un concurs international. 

Invitatia a venit din partea unei Asociatii de Nevazatori din Slovacia. Competita se va desfasura duminica 13 noiembrie. Judetul Maramures va fi reprezentat de patru sigheteni: Pop Veronica, Pop Florin , Gereban Vasile (vioara), Morosan Mirela.
Plecarea se va face duminica dimineata, transportul fiind efectuat cu ajutorul masinii Asociatiei de Nevazatori, filiala Sighet. Atat cazarea cat si masa vor fi sponsorizate de reprezentantii slovaci. Maxim Rozalia, presedinta Asociatiei de Nevazatori din Maramures ne-a declarat ca va fi o competitie acerba, in concurs s-au inscris aproximtiv 300 de persoane din intreaga Europa. Emotiile sunt cu atat mai mari cu cat nevazatorii din Maramures paricipa pentru prima data la o competitie internationala.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.