SIGHET: FC Arena Sport campioana Cupei Arena la fotbal, ediţia a II-a

SIGHET: FC Arena Sport campioana Cupei Arena la fotbal, ediţia a II-a

 Iubitorii fotbalului au avut parte sambata si duminica de un spectacol pe cinste.  Opt echipe s-au confruntat la Sala Polivalenta pentru a castiga Cupa Arena la fotbal. Dupa meciurile disputate, Fc Arena Sport  a fost declarata invigatoare, cu scorul de 6-4.
 Sala Polivalenta din Sighet a gazduit sambata si duminica Cupa Arena la fotbal. Cele doua zile de competitie sportiva i-a incantat pe microbistii sigheteni, fie ca au venit sa-si sutina echipa favorite, fie ca s-au inscris in competitie. Sambata s-au desfasurat 12 meciuri, urmand  ca  duminica sa se dispute semifinalele,  finala mica si finala mare.
sincron I
La finalul competitie si-a adjudecat cupa “Arena” echipa FC Arena Sport castigand meciul cu 6-4 in defavoarea  echipei FC INTER 07. Pe locul trei s-a clasat echipa AVIVA 3, iar pe locul IV s-a clasat echipa GOLD BOYS. S-au mai acordat premii pentru cel mai bun portar, cel mai bun golgeter si cel mai bun jucator tehinic.
imagini.

Fata de prima editie, cand au participat doar patru echipe, acum s-au inscris opt echipe, motiv pentru care Valentin Jianu, organizatorul competitiei Cupa Arena la fotbal, intentioneaza sa organizeze pe viitor campionate de fotbal saptamanal. Dar pana atunci, i-a invitat pe participantii acestei editii,  sa se se inscrie la cea de-a treia editie Cupa Arena la fotbal, care va avea loc in luna ianuarie 2012.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.