Baia Mare: Tineretul liberal îmbracă hainele lui Moş Crăciun şi lansează campania "Moş Crăciun e pentru toţi"

Baia Mare: Tineretul liberal îmbracă hainele lui Moş Crăciun şi lansează campania "Moş Crăciun e pentru toţi"

Tineretul Naţional Liberal demarează, începând cu data de 1 decembrie, campania „Moş Crăciun e pentru toţi”. Acţiunea este dedicată copiilor din clasele I-IV iar cei care doresc să le facă micuţilor o surpriză de Moş Crăciun pot dona jucării, dulciuri şi nu în ultimul rând, o carte.

Tineretul liberal îmbracă şi în această iarnă hainele lui Moş Crăciun şi pregăteşte elevilor din clasele I-IV pachete cu jucării, dulciuri şi cărţi. "Implicăm populaţia municipiului prin faptul că dânşii vor face câte un pachet pe care ni-l vor lăsa nouă pentru copii. La fel, am dori ca şi anul trecut, să-i rugăm pe toţi doritorii să pregătească câte un cadou în care să includă jucării, dulciuri şi neapărat o carte", a declarat Oana Torok, secretar regional TNL. "Am avut un pachet consistent de evenimente în acest an. Să participaţi, pentru că în general sunt pentru tineri, pentru copii. Mergem pe nişa pe care pe noi ne interesează. De asemenea, începem să ne implicăm şi în comisiile de specialitate ale Tineretului Naţional Liberal la nivel naţional", a precizat Ionel Bogdan, preşedinte TNL Baia Mare.

Lansarea oficială a campaniei va avea loc în data de 1 decembrie, începând cu ora 19:00, la Granitta Cafe din municipiul Baia Mare, unde corul Seminarului Ortodox va susţine un concert de colinde.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.