Urmărire ca-n filme pe raza comunei Vadu Izei

Urmărire ca-n filme pe raza comunei Vadu Izei

 Fara permis de conducere si gonind la volan! Asa l-au gasit politistii Sectiei Rurale Sighetu Marmatiei pe un tanar in varsta de 23 de ani din Barsana pe care  oamenii legii l-au prins dupa o urmarire ca-n filme.

Tanarul a fost inregistrat cu aparatul radar in timp ce conducea cu 92 km/h pe DN18, pe raza comunei Vadu Izei, un autoturism marca Saab cu numar de inmatriculare strain. Politistii au intentionat sa opreasca conducatorul auto, efectuand semnalul regulamentar de oprire, insa soferul l-a ignorat si si-a continuat deplasarea. 
Politistii au pornit in urmarirea autoturismului in cauza, pe care l-au gasit abandonat pe o strada laturalnica din satul Berbesti. In scurt timp, pe baza verificarilor si investigatiilor efectuate, politistii au identificat un tanar in varsta de 23 ani, din Barsana, care s-a aflat la volanul masinii, precum si o a doua persoana care fusese pasager in autoturism. Politistii au mai stabilit ca baiatul nu este posesor al permisului de conducere de nici o categoriei, motiv pentru care i-au intocmit acestuia dosar penal pentru infractiuni la regimul circulatiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.