SIGHET: Din cauza singurătăţii şi pe fondul consumului de alcool şi-a înfipt un cuţit în abdomen

SIGHET: Din cauza singurătăţii şi pe fondul consumului de alcool şi-a înfipt un cuţit în abdomen

 Un bărbat  în vârstă de 55 de ani din Sighetu Marmaţiei a încercat să-şi pună capăt zilelor aseară după ce a băut mai multe pahare de alcool. El şi-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona abdominală, cauzându-şi mai multe răni, două superficiale şi una mai  profundă. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale. Ulterior a fost internat la secţia de Chirurgie a spitalului, însă din cauza complicaţiilor apărute a fost transferat la Spitalul Judeţean  “Dr Constantin Opris” din Baia Mare. 

Totul a pornit aseară în urma unei discuţii la un pahar cu un vecin de casă. Ameţit bine, la un moment dat bărbatul a luat în mână un cuţit de bucătărie şi l-a înfipt de mai multe ori în abdomen spunând că viaţa sa nu mai are rost. Prietenii cu care a stat la băute spun ca probabil singurătatea, consumul excesiv de alcool, dar şi faptul că se confruntă cu probleme de sănătate, l-ar fi impins pe sighetean să recurgă la un asemenea gest extrem.
,, Nu era însurat şi era mai mereu beat. Îl auzeam deseori certându-se cu mama lui. Probabil că îl necăjea faptul că era singur, dar şi-a facut-o cu mâna lui. În tinereţe îl curtau fetele, dar era un om foarte dificil”, spun vecinii.
La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, dar şi un echipaj de poliţie, iar victima a fost transportată de urgenţă la spital.
,, Ne-a fost adus un pacient cu trei plăgi înjunghiate, două superficiale şi una mai serioasă, fiindu-i atins  şi intenstinul. Starea lui este stabilă în acest moment însă va necesita o intervenţie chirurgicală, a declarat medicul specialist CPU Gelu Moyş.
Complicaţiile apărute în timpul nopţii au necesitat transportarea bărbatului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr Constantin Opriş din Baia Mare unde acesta a rămas internat. După ce starea de sănătate a pacientului se va ameliora acesta va necesita  consultul unui medic psihiatru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.