SIGHET: Coruri si grupuri vocale bisericesti din Maramureşul Istoric au susţinut un amplu concert de colinde in Sala Festiva a Palatului Cultural din Sighet

SIGHET: Coruri si grupuri vocale bisericesti din Maramureşul Istoric au susţinut un amplu concert  de colinde in Sala Festiva a Palatului Cultural din Sighet

 Sambata, 17 decembrie 2011 incepand cu ora 15,00  a avut loc un concert de colinde in Sala Festiva a Palatului Cultural din Sighetu Marmatiei. Concertul a fost sustinut de coruri si grupuri vocale bisericesti din Sighetu Marmatiei, Mara, Budesti, Vadu izei, Breb, Tisa, Sapanta, Slatina, Ucraina, Oncesti si Calinesti. Concertul a fost patronat de Prea Sfintia Sa JUSTIN SIGHETEANUL, Arhiereu Vicar al Episcopiei Ortodoxe Române  a  Maramureşului şi Sătmarului.

Evenimentul a fost organizat de Protopopiatul Ortodox Român Sighet, in parteneriat cu Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei si Asociaţia Filantropică Ortodoxă „Bunavestire”Sighet. 
Concertul a fost deschis de cei mai mici colindatori, grupa “Stelutelor” de la Gradinita Nr. 9 din Sighet sub coordonarea educatoarelor Maria Tiran si Cristina Dunca. Concertul a fost sustinut de grupuri vocale bisericesti din Sighetu Marmatiei, Mara, Budesti, Vadu izei, Breb, Tisa, Sapanta, Slatina, Ucraina, Oncesti si Calinesti.
Colindatorii au fost felicitati de Preasfintia Sa Iustin Sigheteanul si au fost rasplatiti cu iconite si colaci. La evenimentul religios printre sutele de spectatori s-a numarat si primarul municipiului Sighet, Eugenia Godja si senatorul Gheorghe Barlea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.