SIGHET: Cetatenii par sa nu mai aiba rabdare ca problema cainilor fara stapan sa isi gaseasca o rezolvare legala

SIGHET: Cetatenii par sa nu mai aiba rabdare ca problema  cainilor fara stapan sa isi gaseasca o rezolvare legala

 Reprezentantii Adapostului Cainilor fara Stapan au desfasurat astazi o actiune de strangere a cainilor comunitari din cartierul Unirii din Sighet. Ca de aproape fiecare data acestia s-au lovit de locatarii care s-au impartit in doua tabere. Iubitorii de animale care erau impotriva transportarii lor la adapost si cei care sunt satui sa-i mai aiba in preajma si ar face orice sa scape de ei. Reprezentantii adapostului nu au reusit in aceste conditii sa isi desfasoare munca. Au ridicat 5 animale si i-au lasat pe locatari sa se certe in continuare.

Tensiunea in randul cetatenilor privitor la problema cainilor fara stapan din Sighet este foarte mare si asta se simte in fiecare zi. Iubitorii de animale incearca sa protejeze vietatile de reprezentantii adapostului fara stapan, dar si de mania vecinilor care nu ii mai doresc in preajma si ii ascund prin beciuri sau chiar in case. Asa s-a intamplat si astazi cand in urma unei actiuni de strangere a cainilor s-a declansat un adevarat scandal intre cele doua tabere.
Iubitorii de animale spun ca isi rup de la gura, dar prefera sa stie ca hranesc necuvantatoarele care nu au nici o vina de faptul ca sunt ai nimanui. Tot acestia fac acuzatii grave la adresa vecinilor, care din dorinta de a scapa de caini din jurul cartierului dau dovada de o cruzime fara margini.
Situatia pare una fara iesire. Cetatenii par sa nu mai aiba rabdare ca problema  cainilor fara stapan sa isi gaseasca o rezolvare legala.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.