Scoala de Arta « Gheorghe Chivu » a dat startul primei editii a Vernisajului Expozitii-Concurs de Arta plastica "Gheorghe Chivu"

Scoala de Arta « Gheorghe Chivu » a dat startul primei editii a Vernisajului Expozitii-Concurs de Arta plastica "Gheorghe Chivu"

  Scoala de Arta « Gheorghe Chivu » a dat startul primei editii a Vernisajului Expozitii-Concurs de Arta plastica "Gheorghe Chivu".  Evenimentul a debutat la ora 11 cu depunerea de jerbe de flori la mormântul lui Gheorghe Chivu si a continuat la ora 11:30 cu vizitarea expozitiei  “Gheorghe Chivu” la casa Ioan Mihalyi de Apşa. In jurul orei 12 in prezenta unui public numeros au fost recompensate cu premii importante cele mai reusite opere de arta ale copiilor.

Ideea organizarii unui astfel de eveniment a pornit in urma cu ceva timp la initiativa directorului Scolii de Arta “Gheorghe Chivu”,  Ioan Tivadar.
Seria evenimentelor a debutat la Cimitirul Ortodox unde au fost prezenti oameni de seama si fosti elevi ai artistului care au dorit sa impartaseasca tuturor un gand legat de cel ce a fost Gheorghe Chivu
Incepand cu ora 11:30 la Casa “Dr. Ioan Mihaly de Apsa” a avut loc vizitarea expozitiei dedicate lucrarilor artistului, unde toti cei prezenti au avut ocazia sa  vada si o parte din lucrurile personale ale lui Gheorghe Chivu.
Participantii au fost invitati incepand cu ora 12 la Casa de Cultura pentru a viziona cele 130 de lucrari ale copiilor Scolii de Arta “Gheorghe Chivu” toate avand ca tema sarbatorile de iarna .
La final cele mai reusite lucrari au fost recompensate cu premii constand in ustensile pentru pictat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.