SIGHET: Cerc pedagogic

SIGHET: Cerc pedagogic
Elevii maramureseni s-au bucurat de o vacanta prelunginta,  daca ieri au avut zi libera pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei, astazi s-au bucurat de inca o zi libera deoarece toate cadrele didactice au participat la cercul pedagogic. Aceste intalniri profesorale se desfasoara periodic si reprezinta o alta modalitate de formare profesionala. 
Pentru activitatile metodico-stiintifice si psihopedagogice organizate pentru personalul didactic si didactic auxiliar din invamantul preuniversitar, toate cadrele s-au pregatit temenic inainte, astfel incat sa puna la punct toate aspectele pana la ultimul detaliu. Fie ca au fost gazde, fie ca au fost musafiri, cadrele didactice au dat dovada de profesionalism.  Intalnirea de azi a vizat  mai multe domenii de activitate: incepand cu invatamantul prescolar si finalizand cu invatamantul liceal la diferite discipline. In cadrul cercului pedagogic de azi, profesorii au prezentat fie secvente de lectii inregistrate, fie au pus la punct diverse  probleme metodologice. 
Cercul nu este doar o forma de socializare ci si un bun prilej de formare profesionala deoarece se pot asimilia cunostinte chiar de la colegii de breasla.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.