SIGHET: Inspectorul Scolar de specialitate Marcela Pop a vizitat azi Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 9 din Sighet

SIGHET: Inspectorul Scolar de specialitate Marcela Pop a vizitat azi Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 9 din Sighet
Inspectorul Scolar de specialitate Marcela Pop s-a aflat astazi in Sighetu Marmatiei. Scopul vizitei a fost asistarea la cercul pedagogic sustinut in invatamantul prescolar si invatamnatul special. Cu ocazia acestei  vizite s-a inaugurat la Gradinita cu Program  Prelungit Nr 9,  Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare.
Cadrele didactice din invatamantul prescolar, dar si cele din invatamantul special au avut astazi parte de o surpriza placuta si anume vizita Inspectorului de specialitate Marcela Pop. Cercul Pedagogic al invatamantului prescolar s-a desfaurat la Gradinita cu Program Prelungit Nr.9  avand ca tema ”Desfasurarea activitatilor integrate”, iar cercul pedagogic al scolilor speciale din zonele Viseu-Sighet s-a desfasurat la Scoala Generala Pentru Copii cu Deficiente Sighet, motiv pentru care inspectorul a putut sa-i onoreze cu prezenta.   
Vizita inspectorului a reprezentat un bun prilej pentru a inaugura la Gradinita cu Program Prelungit Nr.9 , Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare.  Centrul este cu atat mai util cu cat se adreseaza deopotriva copiilor, cadrelor didactice, dar si parintilor. 
Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare  a gazduit astazi un triplu eveniment. Dupa inaugurarea si derularea cercului pedagogic la nivel de invatamant prescolar, a gazduit si un curs de formare de aceasta data a managerilor de scoli.
Cursul a fost organizat cu sprijinul Universitatii Vasile Goldis Arad, filiala Baia Mare si a fost urmat de 35 de magaeri din zona. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.