Sighet: CAZ ŞOCANT- Un travestit a fost violat pe strada Tractorului din Sighet

Sighet: CAZ ŞOCANT- Un travestit a fost violat pe strada Tractorului din Sighet

Caz şocant la Sighetu Maramaţiei. Un travestit din apropierea Sighetului a fost violat vineri, în timp ce  făcea autostopul în Vadu Izei pentru a se deplasa la Sighetu Marmaţiei. Poliţia s-a sesizat în acest caz şi desfăşoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate şi tragerea la răspundere a vinovatului.
Grozăvia a fost anunţată prin numărul unic de apeluri de urgenţe 112, vineri 16 noiembrie chiar de către victimă. O echipă de poliţişti s-a deplasat pe strada Tractorului din Sighet unde nu mica le-a fost mirarea cînd au văzut că „ea” este de fapt un „el”. Cunoscutul travestit din Rozavlea susţine că a făcut autostopul în Vadul Izei cu scopul de a ajunge în Sighetu Marmaţiei, numai că şoferul „binevoitor” nu a mai ajuns în centru municipiului unde era destinaţia, ci s-a abătut pe strada Tractorului. Acolo victima a fost constrânsă să întreţină relaţii sexuale.” M-am urcat în maşină ca să ajung la Sighet, la intrare în Sighet când am văzut că o ia pe o stradă lăturalnică am întrebat-« Unde  vă duceţi?» iar el atunci mi-a răspuns că nu scap până nu întreţin relaţii sexuale cu el, pentru că arăt prea bine şi ar fi culmea să îmi de-a voie să cobor” a declarat victima
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş ne-au declarat că într-adevăr la sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat de 36 de ani a depus o plângere la Poliţia Sighet în care susţine că a fost ameninţat şi violat de către un bărbat care l-a luat cu maşina.”Vineri, 16 noiembrie, în jurul orelor 14:00, Poliţia din Sighet a fost anunţată prin numărul de apeluri de urgenţe 112 despre comiterea unei infracţiuni de viol. Victima, un bărbat de 36 de ani din Rozavlea susţine că a făcut autostopul ăn Vadul Izei pentru a se deplasa in Sighetu Marmaţiei, iar conducătorul autoturismului care a oprit şi la luat la ocazie l-a dus pe o stradă lăturalnică şi prin ameninţare a întreţinut cu acesta relaţii sexuale” ne-a declarat purtătorul de cuvânt IPJ MM.
Grozavu Cecilia purtător de cuvânt IPJ MM, ne-a declarat că în momentul de faţă poliţiştii efectuează cercetări în scopul probării şi documentării activităţii infracţionale, a identificării autorului, urmand a se dispune măsurile legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.