SIGHET: Campionul mondial la karate Cosmin Repa continuă seria rezultatelor foarte bune

SIGHET: Campionul mondial la karate Cosmin Repa continuă seria rezultatelor foarte bune

 Campionul mondial la karate sigheteanul Cosmin Repa s-a intors recent de la o competitie unde si-a dovedit din nou talentul. Weekendul  trecut la Sighisoara a avut loc Cupa Romaniei, unde Cosmin a reusit sa obtina locul III, concursul cumuland patru categorii.

Cosmin reuseste la fiecare competitie sa-si adauge la palmares un rezultat excelent, premii care oglindesc munca asidua pe care o depune. De aceasta data vorbim despre un frumos loc III la Cupa Romaniei, competitie desfasurata la Sighisoara. Cu toate ca a avut de-a lungul timpului rezultate remarcabile,  cum ar fi doua locuri I la individual si echipa la Campionatele Mondiale din 2010 din Brazilia, Cosmin considera cea mai mare reusita participarea la Campionatele Mondiale din 2008 desfasurate in Italia, unde a reusit sa obtina locul II.
Acum sportivul nostru se pregateste intens pentru Campionatele Mondiale pe Cluburi, competitie care se va desfasura in perioada 3-4 decembrie in Italia. Un alt eveniment la fel de asteptat este Cupa Federatiei care va avea loc la Medias. In cadrul acestui concurs se vor alege pentru a intra in competitie cei mai buni doi sportivi, iar invingatorul va fi considerat sportivul anului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.