BORŞA: Prăbuşită într-o baltă de sânge după ce a fost înjunghiată de concubinul ei

BORŞA: Prăbuşită într-o baltă de sânge după ce a fost înjunghiată de concubinul ei

 O femeie în vârstă de 49 de ani din Borsa a ajuns duminică în stare  foarte gravă la spital după ce concubinul a înjunghiat-o cu un cuţit în abdomen, provocandu-i răni grave. Bărbatul în urma unui conflict spontan s-a năpustit asupra femeii în locuinţa pe care cei doi o impărţeau de ceva vreme. Fapta s-a consumat pe fondul consumului excesiv de alcool, spun oamenii legii. Poliţia a fost sesizată duminica prin serviciul unic de urgenţă 112 chiar de către victimă. Aceasta a fost găsită de către poliţişti prabuşită în casă într-o baltă de sânge.

,, Am fost sesizaţi prin 112 despre eveniment tocmai de către victimă. Aceasta a fost găsită zăcând într-o baltă de sânge în casa pe care o împărţeau cei doi. Din primele cercetări rezultă că fapta s-a petrecut în jurul prânzului pe fondul consumului de alcool. Bărbatul în vârstă de 55 de ani s-a năpustit cu un cuţit de bucătarie asupra femeii într-un moment de furie în urma unui conflict spontan. Femeia a suferit o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului şi este în stare foarte gravă la spital”, a declarat şeful Poliţiei Borşa Ioan Ardelean
Se pare că cei doi consumau frecvent băuturi alcoolice şi erau cunoscuţi ca scandalagii, evenimentul de duminică fiind doar unul dintr-un şir lung  acte violente.
Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Borşa, însă în momentul în care au examinat-o, medicii şi-au dat seama  că  aceasta zăcuse câteva ore în chinuri, abdomenul fiindu-i plin de sânge.
Managerul Spitalului Orăşenesc Borşa, George Ştefănescu, a declarat, că victima a fost spitalizată şi operată de urgenţă. În timpul intervenţiei care a durat mai bine de trei ore medicii au descoperit că femeia avea intestinul subţire perforat în două locuri.
,, Prognosticul nostru este rezervat. Starea femeii este acum stabilă, însă gravă. Leziunile suferite la nivelul intestinului sunt foarte periculoase şi există riscul ca aceasta să facă septicemie” a declarat medicul George Ştefănescu.
Şeful Poliţiei Borşa, Ioan Ardelean, a declarat că suspectul a fost identificat şi reţinut de către oamenii legii, iar în cursul acestei dimineţi a fost transportat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Sighet pentru efectuarea expertizei psihiatrice. De asemenea cuţitul cu care a acţionat a fost găsit la câţiva metri de locul faptei, în curtea casei.
Ancheta a fost demarată imediat dupa semnalarea cazului, însă încadrarea juridică a faptei la tentativă de omor se  va face doar după ce ofiţerii criminalişti şi medicii legişti vor prezenta concluziile anchetei. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.