Sighet: Bal în curs de pregătire

Sighet: Bal în curs de pregătire

Liceul Taras Sevcenko din Sighet va avea mâine Balul Bobocilor, eveniment mult aşteptat de către elevii claselor a IX-a. Pregătirile sunt deja pe ultima sută de metri şi se anunţă a fi un spectacol incendiar, pentru ca evenimentul să se ridice la înalte standarde. Sub îndrumarea celor 10 organizatori principali, bobocii muncesc zilnic la momentele pe care le vor susţine, pentru ca totul să iasă cât mai bine.
Mâine de la ora 17:00, la Sala Studio din Sighetu Marmaţiei, va avea loc Balul Bobocilor organizat de către Liceul Taras Sevcenko, eveniment pentru care bobocii se pregătesc de foarte mult timp. Momentele vor fi diferite faţă de restul liceelor, iar pentru acest lucru se lucrează mult în cadrul pregătirilor. Preţ de câteva ore bune pe zi, elevii repetă programul pe care îl vor susţine mâine. Cu scene de dans, momente muzicale sau pantomime, spectacolul va fi unul de neuitat, iar publicul va fi încântat cu diverse scenete.
Dar şi premiile vor fi pe măsură. Titlurile puse în joc nu sunt numai de Miss şi Mister Boboc, ci sunt în număr de 6, printre care şi Miss şi Mister Frumuseţe, Miss şi Mister Popularitate, Îndrăzneală, Originalitate şi Timiditate. Bobocii sunt emoţionaţi la maxim în ceea ce priveşte spectacolul de mâine, dar speră să le iasă cât mai bine şi să obţină ceea ce îşi doresc. Va fi un moment greu pentru juriu, care va trebui să aleagă desemnaţii potriviţi pentru respectivele titluri, dar cu ajutorul publicului aceştia vor decide câştigătorii.
După spectacolul de la Sala Studio, participanţii sunt aşteptaţi să ia parte şi la petrecerea din discotecă, unde să se distreze până la orele dimineţii.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.