SIGHET: Asociaţia Caritas face un apel de solidaritate către toţi sighetenii

SIGHET: Asociaţia Caritas face un apel de solidaritate către toţi sighetenii

 Cea de-a doua editie a campaniei de strangere de fonduri pentru batranii mai putini norocosi din municipiul nostru  “Ajuta-l pe Mos Craciun sa nu uite de bunicii singuri” se desfasoara in  perioada 5-14 decembrie, la sediul din strada Ioan Mihalyi de Apsa nr.17. Pentru ca si aceasta editie sa se bucure de reusita are nevoie de ajutorul nostru, fie material, fie  moral. 

Toti cei care doresc si pot sa aduca un zambet pe fata bunicilor nostri sunt astepati la sediul organizatiei sau sunt invitati sa aline durerea sufleteasca a celor uitati de rude si societate printr-o vizita la domiciliul fiecarui batran. 
Gallov Lorand coordonatorul centrului ne-a declarat ca pana in momentul de fata au primit din partea sighetenilor doar 4 pachete cu alimente. In pofida lipsei de altruism dovedita de sigheteni , mosul a promis ca ii va colinda pe batranii ramasi singuri. 
Cu ajutorul fondurilor stranse in campania “Un milion de stele” realizata in luna noiembrie in Parcul Central, reprezentantii Organizatiei Caritas au reusit sa achizitioneze o parte din produse. 
Asociatia Organizationala Caritas Satu Mare face un apel catre sigheteni, sa se implice in limita posibilitatilor, pentru a reusi sa-l aduca si in acest an pe Mos Craciun la cei cu care soarta nu a fost atat de generoasa.
Partenerii media ai evenimentului sunt TV SIGHET, radio SIGHET FM si saitul de stiri www.MaraMedia.ro
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.