SIGHET: Asociaţia Caritas demarează a doua ediţie a campaniei umanitare "“Ajuta-l pe Mos Craciun sa nu uite de bunicii singuri”"

SIGHET: Asociaţia Caritas demarează a doua ediţie a campaniei umanitare "“Ajuta-l pe Mos Craciun sa nu uite de bunicii singuri”"

 Buncii singuri din Sighet vor simti si in acest an atmosfera sarbatorilor de iarna.  Asociatia Organizationala Caritas Satu Mare  isi propune sa aduca un zambet pe fata celor oropsiti de soarta si dati uitarii, oferindu-le o mica atentie care consta atat in alimente de baza cat si in clipe de neuitat, oferite cu ajutorul voluntarilor sigheteni. 

Cea de-a doua editie a campaniei de strangere de fonduri pentru batranii mai putini norocosi din municipiul nostru  “Ajuta-l pe Mos Craciun sa nu uite de bunicii singuri” se desfasoara in  perioada 5-14 decembrie, la sediul din strada Ioan Mihalyi de Apsa nr.17. 
Pentru ca si aceasta editie sa se bucure de reusita are nevoie de ajutorul nostru, fie material, fie  moral. Toti cei care doresc ai pot sa aduca un zambet pe fata bunicilor nostri sunt astepati la sediul organizatiei sau sunt invitati sa aline durerea sufleteasca a celor uitati de rude si societate printr-o vizita la domiciliul fiecarui batran.
 Cadourile stranse vor fi distribuite  in perioada 15-20 decembrie batranilor de la Caminul de Batrani din Sighet, dar si batranilor care au un domiciliu, insa traiesc singuri.
Asociatia Organizationala Caritas Satu Mare face un apel catre sigheteni, sa se implice in limita posibilitatilor, pentru a reusi sa-l aduca si in acest an pe Mos Craciun la cei cu care soarta nu a fost ata de generoasa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.