SIGHET: 3.500 de copii din scoliile si cresele din Sighet se vor bucura de darurile Mosului

SIGHET: 3.500 de copii din scoliile si cresele din Sighet se vor bucura de darurile Mosului

 3.500 de copii din scoliile si cresele din Sighet se vor bucura de venirea lui Mos Nicolae.   Nici in acest an Primaria Sighet nu a uitat de cei mici si in pofida faptului ca este un an de criza Mosul a fost la fel de darnic ca si in anii precedenti.  Beneficiarii cadourilor sunt prescolarii din cresele si gradinitele din Sighet, dar si scolarii din invatamantul primar.

Desi este un an de criza, Mosul a fost darnic cu cei mici.i.  Primaria  Sighet a umplut desaga mosului cu dulciuri care mai de care mai gustoase, oferind un cadou consistent celor 3.500 de prescolari si elevi sigheteni. Cheltuielile  pentru aceste pachete au pus la grea incercare bugetul Primariei Sighet, insa traditia este traditie, iar  sarbatorile fara cadouri, nu au nici un farmec. 
Georgeta Delescu, seful serviciului Social Sighet, ne-a declarat ca de doi ani incoace, cadourile se distribuie fiecarei unitati de invatamant in parte, pentru a se evita in acest mod aglomeratia si  nemultumirea iscata in jurul bradului, cand in anii precedenti, existau copii care se alegeau cu mai multe pachete, iar altii ramaneau fara niciun cadou. Interlocutoarea noastra sustine ca Mosul din acest an este la fel de darnic si generos ca si cei din anii precedenti, insa anul acesta calitatea produselor este superioara.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.