Se dă startul celei de a patra ediţii a Cupei Sighet FM la Baby Baschet

Se dă startul celei de a patra ediţii a Cupei Sighet FM la Baby Baschet

 

Au mai rămas doar două zile până când se va da startul celei de a patra ediţii a Cupei Sighet fm la Baby Baschet. Pregătirile sunt în toi şi emoţiile pe măsură spune antrenorul Emil Kostelnic. 
În perioadă 15-17 aprilie, la Sighetu Marmaţiei se va desfăşura cea de-a patra ediţie a Cupei ”Sighet FM” la babybaschet. Turneul este dedicat băieţilor născuţi în 2001-2002. Competiţia se bucură de mare succes drept dovadă în acest an şi-au anunţat prezenţa peste 200 de copii de la diferite cluburi din ţara. Timp de 3 zile, oraşul nostru va fi gazdă pentru echipele ”U” Mobitelco, BC ”For You’ şi BC ”Speranta”din Cluj, CSM Oradea, LPS Satu Mare şi BC ”Olimpic”din Baia Mare. Clubul sighetean de baschet ”EKO” Sighet va participa la competiţia din acest an cu 4 echipe. 
Evenimentul s-a realizat cu ajutorul partenerilor media TV Sighet şi Sighet FM în colaborare cu Şcoala ”I.M de Apsa” şi BC ”EKO” Sighet. Iniţiatorul parteneriatului din acest an dintre Sc ”I.M de Apsa” şi BC ”EKO” Sighet este domnul profesor Albert Villand, implicat trup şi suflet în baschetul sighetean, alături de ceilalţi colegi din cadrul clubului  
Startul competiei se va da vineri 15 aprilie de la orele 13:00, meciurile jucându-se simultan în sălile de sport de la CN ”Dragos Voda” şi Liceul ”Leowey Klara”, urmând a continua sâmbătă dimineaţă, finalele disputându-se în ziua de duminică la Sala Polivalentă. 
Pentru a viziona un eveniment de amploare, iubitorii sportului sunt aşteptaţi la meciuri pentru a-i încuraja pe micuţii campioni. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.