Situația persoanelor cu dizabilități de la Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Sighetu Marmației, aflat în subordinea DGASPC Maramureș, a fost discutată și în cadrul ședintei de Consiliu Județean de astăzi. Președintele Consiliului Județean a vorbit despre sumele acordate Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului  în ultimii ani și a menționat că se așteaptă performanță de la această instituție mai ales că salariile angajaților de aici au crescut mult în ultima perioadă și nu să se înregistreze situații grave.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș au vorbit despre situația beneficiarilor de la Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Sighetu Marmației.

Conducerea DGASPC Maramureș spune că știa că în această locație nu erau condiții potrivite pentru a se locui pe termen lung și că se cautau soluții pentru ca aceste persoane să fie mutate. Acum beneficiarii aflați în Centrul de Recuperare pentru Persoane cu Handicap Sighet vor fi relocați de urgență.

În acest caz se face deja o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de această situație.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.