VIDEO | Școala Gimnazială ”George Coșbuc”din Sighetu Marmației organizează un Târg de Crăciun cu obiecte realizate de elevii școlii

Școala Gimnazială ”George Coșbuc”din Sighetu Marmației organizează un Târg de Crăciun cu obiecte realizate de elevii școlii.. Din banii obținuți din vânzarea decorațiunilor confecționate de copii se vor achiziționa materiale didactice.

Este primul an când la nivelul școlii se organizează un Târg de Crăciun. Evenimentul are loc în cadrul proiectului ”Sclipiri inocente”. În cadrul acestui târg elevii vor realiza diferite produse pe care le vor comercializa în ideea de a obține fonduri pentru a îmbunătăți dotările școlii, pentru achiziționarea unor materiale didactice.

”Ca urmare a acestui fapt, am făcut o ședință cu Comitetul de Elevi din școala noastră în urma căreia am încercat să stabilim exact ce își doresc să achiziționăm din banii obținuți. Am rămas uimit să văd de câtă implicare au dat dovadă elevii noștri în acest proiect, mai ales că știu că banii vor fi folosiți pentru școala noastră”, spune Bogdan Zetea, director adjunct al școlii .

Târgul poartă denumirea de ”Tărâmul fanteziei”, va avea loc vineri, 6 decembri, de la ora 15:00 a Sala Polivalentă. Târgul va debuta cu un concert de colinde susținut de corul școlii pregătit de profesoara de muzică Durutea Marta. Toate obiectele realizate de copii vor fi scoase la vânzare la prețul simbolic de cinci lei.  Organizatorii se așteaptă la un număr de peste 1000 de participanți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.