VIDEO ”Schimbarea și alte povestiri”- cel de-al doilea volum de proză scurtă semnat, Crina Voinaghi

Stăm în casă, un timp numai bun pentru citit. ”Schimbarea și alte povestiri”, carte apărută la editura Limes în Cluj Napoca, este cel de-al doilea volum de proză scris de Crina Voinaghi, profesoară de limba franceză la Colegiul Național ”Dragoș Vodă”, din Sighetu Marmației. A apărut de câteva zile și stă deja la dispoziția publicului cititor.

După ”Nouă vieți”, primul volum de proză scurtă al Crinei, azi, autoarea, ne oferă spre lectură cea de-a doua apariție editorială, ”Schimbarea și alte povestiri”, volum apărut la editura Limes, din Cluj Napoca.

”15 povestiri care construiesc universuri în miniatură, pun personajele în situații delicate și le obligă să reacționeze chiar și atunci când nu vor. Unele triste în veselia lor, altele amuzante chiar și în părțile triste, cele mai multe optimiste, pline de viață și culoare, un amestec de întâmplări, senzații și idei”, scrie autoarea despre povestirle din carte.

Recenzia publicată de editura ce i-a tipărit cartea, sună cam așa:

”Tânăra prozatoare Crina Voinaghi are darul de a creiona mici situații conflictuale, cu personaje surprinse atent în jocul relaționării, într-un mod subtil, alert și inteligent… Multe dintre prozele sale scurte din acest volum au fost deja premiate  la diverse concursuri girate de T O Bobe, Adi Șchiop, Lavinia Bălulescu, Ana Maria Sandu și Maria Manolescu. În cadrul atelierului de Creative Writing Sundays, i s-a publicat textul Proful meu preferat, apreciată de Doina Ruști”, scriu cei de la editură.

Ținând cont de contextul în care ne aflăm, autoarea nu a reușit să organizeze o lansare oficială a volumului, dar pentru cei doritori, cartea se găsește la vânzare în mediul online, pe site-uri binecunoscute de profil. Pe unele deja este ”stoc epuizat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.