Schimb de replici dure între conducerea Pieței Agroalimentare din Sighet și "chiriașii problemă"

Schimb de replici dure între conducerea Pieței Agroalimentare din Sighet și "chiriașii problemă"

 O situatie care nemultumeste de ceva vreme conducerea Pietei Agroalimentare din Sighet a degenerat astazi intr-un schimb de replici dure intre seful pietei Virgil Codrea si o parte din “chiriasii problema”|, cum ii numeste el. Timp de mai bine de jumatate de ora s-a negociat o taxa care urmeaza sa se perceapa celor care nu au reusit sa se limiteze la spatiul pe care il inchiriaza si s-au extins chiar cu cate o jumatate de metru pe spatiul public.
 Seful Pietei Agroalimentare Virgil Codrea ne-a declarat ca nu este normal ca unii din chiriasi sa abuzeze de bunavointa sa si isi extinda tarabele cate putin in fiecare zi, in speranta ca nimeni nu va sesiza. Daca tot o fac, conform legislatiei in vigoare ar trebui sa plateasca in plus pentru spatiul pe care il folosesc, spune Virgil Codrea. 
 Taxa perceputa de administratia Pietei Alimentare s-ar situa undeva la 50 de bani pe metrul patrat ocupat. Chiriasii s-au revoltat la auzirea acestei vesti spunand ca si asa taxele sunt mari si prea multe. 
 Dupa indelungi discutii in contradictoriu, chiriasul problema a declarat ca va plati taxa perceputa pentru spatiul ocupat in plus, doar daca seful Pietei Agroalimentare va prezenta hotararea de guvern in care se specifica clar acest lucru. Altfel nu scoate nici un ban din buzunar si nici nu are de gand sa elibereze taraba pe care o ocupa in acest moment.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.