Video|Scandalagii puși la respect de jandarmi: un tânăr își bălăcărea soacra, iar un altul amenința niște muncitori cu bătaia

La două scandaluri au fost solicitați să intervină jandarmii băimăreni luni după miezul nopții. Un tânăr avea ceva de împărțit cu soacra, iar un altul se supărase pe niște muncitori de la Drusal și îi amenința cu bătaia.

Jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un imobil situat pe strada Păltinişului pentru faptul că un bărbat de 27 de ani a provocat scandal cu soacra lui, adresându-i injurii şi tulburând liniştea locatarilor cu larma pe care o făcea. 20 de minute mai târziu niște muncitori de la Drusal care se aflau la muncă pe bulevardul Unirii au solicitat intervenţia jandarmilor deoarece un tânăr de 19 ani din Cicârlău îi înjura și îi amenința  cu acte de violenţă. Pentru aceste fapte jandarmii le-au aplicat celor doi sancţiuni contravenţionale. Jsandarmii le reamintesc maramureșenilor că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.