Scandal cu împușcături în fața unui bar

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin 112 că în fața unui bar din oraș are loc un scandal și se trag focuri de armă.

La locația sesizată a intervenit un echipaj de ordine publică, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe tuburi de cartușe cu gaz de calibru 9 mm, toate cu capsa percutată, precum și o baionetă cu lama de 32 cm.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele și pentru identificarea persoanelor implicate, s-a constituit o echipă complexă de cercetare din polițiști de ordine publică și investigații criminale de la Poliția Municipiului Sighetu Marmatiei și polițiști specialiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Maramureș.

Au fost identificate și audiate șapte persoane prezente la incident, a fost ridicată arma cu care s-au tras focurile și a fost identificată persoana care uzat de armă fără drept, respectiv un tânăr de 23 de ani din comuna Giulești, care este căutat acum de polițiști.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă neletală fără drept.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.