Ziua Jandarmeriei Române – activități desfășurate în Baia Mare

Luni, 04 aprilie, pe platoul de la sediul Jandarmeriei Maramureş, s-a desfăşurat Ceremonialul Militar, eveniment organizat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, activităţi care au fost desfăşurate în spiritul tradiţiilor militare naţionale şi în conformitate cu regulile protocolare.

După oficierea serviciului religios de către Preotul militar Băban Gavril Vasile, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, domnul colonel Florișteanu Petru Marcel, a prezentat mesajul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, domnul general de brigadă Alin Ionel Mastan şi mesajul Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, cu ocazia sărbătoririi a 172 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Au urmat apoi prezentarea ordinelor de înaintare în grad înainte de termen, precum şi acordarea unor recompense. Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, a înaintat în grad înainte de termen 10 jandarmi maramureşeni (2 ofițeri și 8 subofițeri) şi a acordat recompense personalului unităţii pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu.

Această activitatea încheie seria de manifestări organizate la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, dedicate aniversării a 172 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.