Percheziții și hoți prinși

În cursul lunii martie, polițiștii băimăreni au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute, profitând de neatenția angajaților unui magazin alimentar, au pătruns în zona de birouri a societății comerciale de unde, dintr-un seif  lăsat neasigurat, au furat bani și bonuri de masă, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 25.000 de lei.    

Au fost audiați reprezentanții magazinului care au oferit câteva semnalmente ale unuia dintre presupușii autori.

În urma activităților informativ-operative și de cercetare penală efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în colaborare cu lucrători din cadrul Serviciului Criminalistic, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba de doi tineri în vârstă de 18 și 21 de ani.

Polițiștii au solicitat și obținut mandate de percheziție domiciliară, astfel că acestea au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, ocazie cu care au fost descoperite mai multe probe care susțin activitatea infracțională a celor doi, iar prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 30%.

Față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar  ulterior instanța a dispus arestarea preventivă a tânărului de 21 de ani și cercetarea în stare de libertate a celui de 18 ani pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.