Şase administraţii financiare din judeţ vor fi desfiinţate

Şase administraţii financiare din judeţ vor fi desfiinţate
Sase administratii financiare din judetul Maramures vor fi desfiintate pana in 15 iulie. Este vorba despre unitatile fiscale din Borsa, Dragomiresti, Cavnic, Baia Sprie, Seini si Ulmeni. Pana la aceeasi data, trebuie incheiat si procesul de redistribuire a angajatilor in unitatile fiscale unde au fost arondate administratiile financiare intrate in procesul de restructurare. 
Mai multe unitati fiscale din judetul Maramures vor fi desfiintate in urmatoarea perioada. O mare parte a angajatilor ar urma sa fie redistribuiti pe alte posturi, dar vor fi si salariati care isi vor pierde locul de munca. Aceeasi soarta o vor avea si cei care vor refuza sa treaca la unitatile unde au fost arondate administratiile financiare intrate in procesul de restructurare. Fara slujbe vor ramane si mai multi angajati ai Garzii Financiare Maramures, insa cifra disponibilizatilor din acesta institutie nu a fost inca stabilita.
Angajatii vor fi redistribuiti pe posturi. Se vor aronda unitatile desfiintate la alte unitati fiscale. De exemplu, Borsa si Dragomiresti  vor fi arondate la Viseu, Baia Sprie, Cavnic, Seini, si Ulmeni la Baia Mare. Vor fi insa si salariati care nu se vor mai avea loc in sistem, dupa reorganizarea institutiei. Persoanele cu contracte pe perioada determinata, aflate pe posturile vacante, vor ramane fara serviciu. Aceeasi soarta o vor avea si aceia care nu vor accepta sa se mute la unitatea fiscala unde au fost repartizati. Deocamdata, nu se cunoaste numarul celor care vor ramane in sistem si nici al celor care vor fi pusi pe liber. Se pare ca  la nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice Maramures ar exista aproximativ 92 de posturi vacante.
Si la Garda Financiara Maramures urmeaza sa se faca restructurari.
Cu siguranta in urma acestor restructurari vor suferi angajatii unitatilor fiscale, dar si cetatenii care pentru a-si rezolva problemele vor fi nevoiti sa se deplaseze cativa zeci de km.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.