VIDEO | Săptămână cu aproape 1500 de amenzi și nouă persoane prinse în flagrant

Polițiștii maramureşeni au intervenit, săptămâna trecută, la peste 300 de sesizări și au dat aproape 1.500 de amenzi.  De asemenea, nouă persoane au fost prinse în flagrant de oamenii legii.

Pentru siguranţa cetăţenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, în perioada 8 – 14 aprilie poliţiştii maramureşeni au organizat 20 de acţiuni punctuale.  De asemenea, pe parcursul săptămânii s-a intervenit la 322 de evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră, cele mai multe sesizate la 112.

În cadrul acţiunilor organizate au fost aplicate 1.466 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 525.000 de lei. În plus au fost identificate 14 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, iar nouă au fost prinse în flagrant. Faţă de două persoane a fost dispusă măsura arestării preventive. Totodată, poliţiştii au constatat 13 infracțiuni rutiere, cele mai multe pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, au reținut 51 de permise de conducere şi au retras 21 de certificate de înmatriculare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.