VIDEO | Weekend cu incendii la acoperișuri, la anexe gospodărești, dar și de vegetație

La zece incendii au intervenit la sfârșitul săptămânii trecute pompierii maramureșeni. Au fost incendii la acoperișuri, la anexe gospodărești, dar și de vegetație.

Vineri, militarii din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit din cauza unei hote electrice defecte. Au ars 10 metri de cablu electric. La Poienile de sub Munte, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un adăpost de animale. Focul a mistuit 35 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 3 metri cubi de lemn de foc și 4,5 tone de fân. La Hărnicești pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case.

Sâmbătă, pompierii vișeuani au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. A ars anexa pe o suprafață de 100 de metri pătrați, 50 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 30 de metri pătrați de perete din lemn.

Duminică, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat 2 incendii de vegetație uscată în urma cărora au ars 5 hectare de vegetație și au mai stins un incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie.  Detașamentul Baia Mare a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară. Focul a distrus elementele combustibile ale mașinii.  La rândul lor, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un garaj. Au ars 20 de metri pătrați din suprafața garajului și încă 10 metri pătrați din suprafața a două garaje învecinate. De asemenea, Detașamentul Sighet  a lichidat și un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars 4 hectare de vegetație.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.